Пропускане към основното съдържание

Как да предотвратим инфаркт когато сме останали сами... или разсъждения на един мъж след 40те...

Почти 1 часа сутринта е. В далечен прозорец съседка по сутиен разтребва спалнята си. Идилия. Нирвана. През ум не й минава, че мъж на възраст може да я следи и току виж получи безвъзвратен инфаркт. И на всичко отгоре може да е сам и да няма кой да му помогне в случай на нужда. Хм, отрицателно: така и не се научих да разкопчавам сутиен с една ръка и един пръст. Положително: Не съм очаквал да се наслаждавам на перфектно далекогледство в пенсионна възраст. Тя загася лампата и потъващото в тъмнината нежно тяло (поне на 800 м. от моя апартамент) отнася всичките ми еротични мисли и намеци за вечерта. Избистрям си идеята за поредната днешна тема, макар че мозъкът ми работи с две ядра и едното в момента е 100% натоварено само с задача от къде утре да купя далекоглед. Дам, освен съседката по рано съзерцавах спокойно и с наслада моя възмъжал потомък и син към полунощ как за трета поредна вечер си прави омлет от три хубави и прясни яйца. А аз, побеляваща милост напоследък ден след ден приключва с поемането на калориите за деня раничко и лежерно към 19 ч. местно време.
Та шибаната гоздба от 100те шибани грама вкусно едро смляни овесени трици продполага да вкара шибания ми холестерол в шибаните граници от 5 шибани пункта.
Никога тези шибани цифри и безумно шибани факти не са били така шибано недостижими!
Осещам как тестикулите ми се свиват и на злободневното заяждане на жена ми: "Аре, бе к'во висиш пред компа! Ела и ми го .... да те видя що за ... мъж си!" Опаа ... аз НЕ само, че гледам недоумявайки а ми в просъница се чудя как точно ей на са ше го дигна семафора (докато си чакам доставката на ZMA) и ще посрещна дъртият зажаднял за повече от един пътници влак с няколко фибри в моя полза и стимулиращ масажен крем с надпис на челото: "Само ме Ч...АЙ!"
А като се замисля само преди месец не бе спорт не бе е...е! Покорих всякакви рекорди за един напълно изперкал 43 възрастен мъж, който тъкмо навлиза в климактериума като мишка в капан с френско сиренце (разбирай френска любов).
Отчетени рекорди:
- на първо място няма как да не се изфукаме с мъжкото достойство - НАЙ-Важният (с голямо В и членуван!) показател за духовната хармония и житейската практика на един верен (на себе си) съпруг. Секс а не любов (живо ей...) с девица, която оправях къде редовно къде не в миналото а в последните месеци съм класиран в книгата на гинес с рекордните 22 пъти месечно и за нещастие, с която съвсем щастливо съм бракуван тъкмо и само 22 поредни и непорочни години.
Консумиране без химикали и само с метали! Използвам всякаква научна модерна техника и нововъведение в областта на задоволяването (включително добър опис и хистори на мръсните ни табиети) и използване на вулгарни думи, които да вкарат в регулация тъй добре изгладените ни сексуални пориви! Е, разбира се ползвам и пластмаси от време на време но пък какво от това? Имам си оправдание - зад гърба тежат непоклатими недостатъци (мн. число!), които пречат да се разгърне мъжа точно в тази негова любима област и точно в тази му възраст и наличие на опитност а именно: 22 годишен брак, много деца от една и съща и точно тази жена, почти никакъв актив от любовници в процентно отношение години към бройка изневери и сега най-най лошото - съвместен бизнес, с който устояваме заедно без да се хванем за гърлата в 24 часово непрекъснато общуване, чакайки да се приберем в семейното огнище и да превъплатим взаимоотношенията си в садо-мазо порно сюжет! Ще кажете: "Опа той са го праи за кинти! Оправдано е! Може, може!" Моля? Готов съм да услужа веднага!
- На второ място но не по маловажност - спортувам достатъчно за да се любувам на тялото си пред огледалото (това е един от симптомите на мъжа навлизащ в менопауза) да се питам аз ли съм или моята представа за 20 год. младеж? Спортът на определена възраст бил само болезнен! А аз пък глупакът карам колело вместо да си купя последен модел Порше, тичам като луд по 12 км. без да спирам веднъж седмично, плувам 3 пъти седмично и се съзтезавам с дърти професионали в басеина и за капак тренирам тенис за да може един ден като ми се наложи да пусна на "колега". А онези, които НЕ ми завиждат непрекъснато ми казват, че тестисите ми трябва да са се смалили порпорционално на килограмите но под корен квадратен защото съм застаряващ! Боже, хората нямат никаква фантазия! Чудя се колко от тях гледат лесбо и гейски филми с баби и дядовци за актьори?
- На трето място - ям добре подбрана храна, с която хормона тестостерон следвало да покаже горно-граничните му 30 пункта запечатани от ЦИБАЛАБ, които платинени изледвания слагам в леглото преди да поканя, която и да е жена на среща така че ... бъдещите съседки не би следвало да имат никакви притеснения отностно появата на претенции и коментари за евентуален виртуален финал (е сега вече жената ще ми даде червен картон). Храната не било достатъчно условие! Алилуя! Нужен бил спокоен и без стрес живот... Моля!? Да жонглираш с любовта е доста стресово и тежко бреме! Кой може без любов? Та тя е Божа работа!
- Четвърто - трябвало да спим повече и да се любуваме на благинките около нас. За целта се постарах и си купих 2 мотора и нито веднъж не ми се усмихна блондинка с дълги крака... Само си изпочупих краката! Купих си яхта и нито веднъж не снимах еротичен сериал на нея! Държа я на кея за да не е празен! Гмурнах се само на някакви си 18м. под водата за да открия русалката а зърнах лайна. Лайна на сушата, лайна в морето. Ало! Подвеждащата реклама ми показваше хубави пейзажи а не.. Взе да ми писва! Направо Живот, който да ми отвори пътя към Нирвана и инфаркт. Може би са нужни повече командировки или по чести пътувания из света с любими човек. Както казва жената: "Да ти взема еднопосочен билет до Тибет?". Е, добре може в най-лошият случай да е с любим питомец - куче, котка или пък за що не и кон или крава!? Пробвах с роднина (половинката не се брои) - баща ми. Ходих до Китай. Исках да го зарадвам. Да прекарам повече време с него. Утре като го няма да не съжалявам. Видяхме малки китайки...Дъртия предложи да ги сложим в куфара като мостри. Живота е разнообразен, не Ви ли се струва така? Вие имате ли история? Или се кефите, четейки нечий черен хумор, нежно гъделичкащ Вашите гениталии?

Чудя се хората не знаят ли, че Инфаркта върви ВИНАГИ сервиран сам и Шибаните Овесени Трици няма да помогнат!!!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Тайната рецепта на Белите Арменски Сладки от Антуан Ангелов

Бели сладки по рецепта на Баба Аннушка... Рецептата не е моя но тези сладки на снимката винаги ги правя с голяма любов а днес ги снимах...за спомен и за да ги споделя с Вас. Публикувам ги за да може да ги правите и Вие, читателю!  Така смятам, че мъртвите винаги оживяват и ще са  с нас... Причини да направите сладките може да бъдат много... Кръщене, Коледа, Нова Година, Сватба...  На моята втора сватба вече ги можех и почерпих с тях всички гости с гордост. За съжаление когато бях малък те винаги са свързани повече с лоши поводи, като традиция за "Бог да прости" при арменците. Стандарт са си и това е! :))) Повярвайте ми, преяждал съм с бели сладки и основно като малък за това си ходех на погребения с възрастните. :))) Смешно... Сега не ми е толкоз смешно...  НО А стига с обясненията ...и да преминем към самата рецепта: _______________________ Продукти 250гр. краве масло (немско!) 2 чаени чаши пудра захар 1 и 1/2 чаена чаша бяло брашно (аз купувам скъпо

Какво общо има между Изкуствения Интелект и Образованието в моето второ интервю по Дарик Радио...

След последното ми посещение в Дарик не успях да срещна Ники Кънчев из коридорите за да споделя снимки...  😁 Но пък можете да прослушате второто ми участие в ефира на Дарик излъчено на 4.10.2018 г. на тема: "Предизвикателства, които стоят пред образованието с навлизане на новите технологии в Изкуствения интелект." Да се похваля. Този път далеч по добра дикция и представяне. Или както казваха учителите едно време в СМА Киров - "Количествените натрупвания пораждат качествени промени!" Цялото интервю и статията ни по темата можете да намерите на този адрес: kontrax.bg . Същата статия бе публикувана и в Капитал , dir.bg и др. медии. Та, медийна звезда съм си вече и това е! Сега чакам само Антон Хекимян да ме покани в сутрешния блок на bTV за да му разкажа що е изкуствен интелект и има ли почва у нас.😂😂😂

Тайната рецепта на арменските лозови сарми с кайма.

Сигурен съм че няма да Ви изненадам с кой знае каква "тайна" при готвенето и рецептата но се предполга, че поне ще Ви подесетя да изненадате с утрешно сърмено меню половинката и/или децата. Сърми с лозови листа и кайма- около 6 порции (40-50 сърмички стават) Преди да запозна малко пред история... Нали гледам да пиша правилно в блога първо се зачудих кое е правилно: сЪрма или сАрма. Оказва се че това са две различни думи! Препратка е тук . Сигурен съм че няма да Ви изненадам с кой знае каква "тайна" но се предполга, че поне ще Ви подесетя да изненадате с утрешно сърмено меню половинката и/или децата. Затова реших да изпозлвам и двете думи за да е по- изгодно търсенето в google. И така... _________ Необходми продукти: 500 гр. кайма (аз слагам смес), 100гр-1/2 чаена чаша ориз, 3 глави лук, копър (може и замразен), магданоз и джоджън по 1 шепа, сол 1 чаена лъжица и черен пипер 1/2 ч.л. Хайде стига статистика! Захващайте се за работа че има гладни!