Пропускане към основното съдържание

hot...hot...hot...

След като изгледах авторската постановката на Камен Донев много се замислих дали да публикувам това което днес написах преди да изгледам пиесата му. Отивайки с температура на предствалението му аз отново търсех знак... В същност и той каза това което исках да чуя! "Ако обичаш някой - му го кажи!". Ако искаш да правиш секс с някой го направи веднага! Едва ли мога да се сравнявам с него но провокиран от събитията около мен може би е по-добре за всички въобще да не видят написаното. От друга страна съм го написал и евентуално някой може пък да го вземе за знак... За да има ефект написаното докато го четете си пуснете някоя любима песен :)) Така ще смелите по добре... Ето и самото стихотворение:


Скъпа искам секс, искам те веднага и моля недей се оправдава!!!
Свещите горят... легло с ароматни рози е застлано... и в твоя чест листата шумолят с нежен глас "легни до него гола...". 
Забрави за поредни фалшификати и артисти от филми тъй познати. Сега е той пред тебе скъпа... некриещ долните си намерения. 
Ще пусне и порно филм в твоя чест защото знае това ще бъде раздразнение...,  и ще цели да бъдеш влажна и готова да те покори... Така е - ще бъдеш пълноценната жена, която пламенно жадувам днес да видя. 
Ето и играта ще разреша първа да почнеш ти... води ме в рая, бъди страстна и любяща... изгори ме!!! Мога дори и друга/г в леглото да ти поверя (ако играчките ни не са достатъчни...) (това е мое желание) :)))  
О, как дишаш тежко, усещам как сърце забързано тупти и разкрива страстна тайна - "ела ела и ме люби...". 
Не може просто пак и пак да лъжеш - да се оправдаваш всеки ден...отдай се на желанието и край!
От извор влажен се налага жаждата да утолим, и то веднага. 
Не се издържа... не крия искам да го вкарам. 
Тъй влюбено ме съзерцаваш, целуваш страстно моите очи а устните набъбват изгарящи след всеки твой език и смучене.
Не, недей покрива с бялата завивка тялото ухаещо,
защото нежната му кожа пориви на къвожаден вълк облива моя разум и съзнание. 
Прокрадва се набързо мисъл - "да те рисувам ли с четката"? 
С едничък нежен поглед превръщаш моят свят в джунгла а самият мен в звяр. 
Като те видя с рокля езика си изплезвам винаги готов да се отдам безропотно на твоите желания. 
За знак сексуален чакам аз разбира се! Любов, любене и секс за мен е все едно - анален секс или стандартна поза с теб ще ме накара финала да посрещна. 
Винаги с наслада те догонвам, след теб обичам да завършвам и тъй тласъците твои с двойната наслада на мъжкото усещане отново и отново да изригва.
Да аз съм мъж.. пълен идеот и егоист ... искам те за мене само и желая да те любя всеки ден.... и всеки час... Не мисля че е срамно да си искам, да те любя...и не само... 
Ще трябва в тебе да оставя семемето защото с времето си го доказала - твойта почва за мъжа е стълба към небето, люлката в рая... 
Отново и отново ще си искам а не само Събота и не само вечер... ще правя секс с теб - и стига пред копютъра... Това е унизително безлично с ръце да се самозадовляваме когато мога в хотелска стая да приготря розите... 
Отдай ми се ВЕДНАГА!!! И хорото как го водиш покажи ми в леглото. 
Много просто е ... хвани го, пробвай как е той на вкус и ако не ти хареса пак кажи - презерватив с вкус на пъпеш ще си сложа. 
Не ми говори колко си добра... покажи ми го с уста, покажи ми го с ръце! И после... изгони ме да си ходя...! 
Да аз съм мъж и въобще нямам намерение да крия моите фантазии и мръсните желания... защото ТИ си виновната! Твоите ръце, гърдите, очи и походка в гръб... намира едва ли биха ме оставили, за вечер моите фантазиите да се задоволят. 
Гол съм в леглото а мисълта ми те обарва  - прекарвам аз ръце по твоите бедрат и бавно ... и нагоре... събличам те с очи и виждам се на хълма... 
О боже как е тъй възможно да съм поетичен...да си губя времето когато похотливото ти тяло ме кара да съм винаги напред :)))
Стига моля те не ме мъчи...предай се и се отпусни на моите гърди...в лодка на забвението...заспи.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Тайната рецепта на Белите Арменски Сладки от Антуан Ангелов

Бели сладки по рецепта на Баба Аннушка... Рецептата не е моя но тези сладки на снимката винаги ги правя с голяма любов а днес ги снимах...за спомен и за да ги споделя с Вас. Публикувам ги за да може да ги правите и Вие, читателю!  Така смятам, че мъртвите винаги оживяват и ще са  с нас... Причини да направите сладките може да бъдат много... Кръщене, Коледа, Нова Година, Сватба...  На моята втора сватба вече ги можех и почерпих с тях всички гости с гордост. За съжаление когато бях малък те винаги са свързани повече с лоши поводи, като традиция за "Бог да прости" при арменците. Стандарт са си и това е! :))) Повярвайте ми, преяждал съм с бели сладки и основно като малък за това си ходех на погребения с възрастните. :))) Смешно... Сега не ми е толкоз смешно...  НО А стига с обясненията ...и да преминем към самата рецепта: _______________________ Продукти 250гр. краве масло (немско!) 2 чаени чаши пудра захар 1 и 1/2 чаена чаша бяло брашно (аз купувам скъпо

Какво общо има между Изкуствения Интелект и Образованието в моето второ интервю по Дарик Радио...

След последното ми посещение в Дарик не успях да срещна Ники Кънчев из коридорите за да споделя снимки...  😁 Но пък можете да прослушате второто ми участие в ефира на Дарик излъчено на 4.10.2018 г. на тема: "Предизвикателства, които стоят пред образованието с навлизане на новите технологии в Изкуствения интелект." Да се похваля. Този път далеч по добра дикция и представяне. Или както казваха учителите едно време в СМА Киров - "Количествените натрупвания пораждат качествени промени!" Цялото интервю и статията ни по темата можете да намерите на този адрес: kontrax.bg . Същата статия бе публикувана и в Капитал , dir.bg и др. медии. Та, медийна звезда съм си вече и това е! Сега чакам само Антон Хекимян да ме покани в сутрешния блок на bTV за да му разкажа що е изкуствен интелект и има ли почва у нас.😂😂😂

Тайната рецепта на арменските лозови сарми с кайма.

Сигурен съм че няма да Ви изненадам с кой знае каква "тайна" при готвенето и рецептата но се предполга, че поне ще Ви подесетя да изненадате с утрешно сърмено меню половинката и/или децата. Сърми с лозови листа и кайма- около 6 порции (40-50 сърмички стават) Преди да запозна малко пред история... Нали гледам да пиша правилно в блога първо се зачудих кое е правилно: сЪрма или сАрма. Оказва се че това са две различни думи! Препратка е тук . Сигурен съм че няма да Ви изненадам с кой знае каква "тайна" но се предполга, че поне ще Ви подесетя да изненадате с утрешно сърмено меню половинката и/или децата. Затова реших да изпозлвам и двете думи за да е по- изгодно търсенето в google. И така... _________ Необходми продукти: 500 гр. кайма (аз слагам смес), 100гр-1/2 чаена чаша ориз, 3 глави лук, копър (може и замразен), магданоз и джоджън по 1 шепа, сол 1 чаена лъжица и черен пипер 1/2 ч.л. Хайде стига статистика! Захващайте се за работа че има гладни!