Пропускане към основното съдържание

hot...hot...hot...

След като изгледах авторската постановката на Камен Донев много се замислих дали да публикувам това което днес написах преди да изгледам пиесата му. Отивайки с температура на предствалението му аз отново търсех знак... В същност и той каза това което исках да чуя! "Ако обичаш някой - му го кажи!". Ако искаш да правиш секс с някой го направи веднага! Едва ли мога да се сравнявам с него но провокиран от събитията около мен може би е по-добре за всички въобще да не видят написаното. От друга страна съм го написал и евентуално някой може пък да го вземе за знак... За да има ефект написаното докато го четете си пуснете някоя любима песен :)) Така ще смелите по добре... Ето и самото стихотворение:


Скъпа искам секс, искам те веднага и моля недей се оправдава!!!
Свещите горят... легло с ароматни рози е застлано... и в твоя чест листата шумолят с нежен глас "легни до него гола...". 
Забрави за поредни фалшификати и артисти от филми тъй познати. Сега е той пред тебе скъпа... некриещ долните си намерения. 
Ще пусне и порно филм в твоя чест защото знае това ще бъде раздразнение...,  и ще цели да бъдеш влажна и готова да те покори... Така е - ще бъдеш пълноценната жена, която пламенно жадувам днес да видя. 
Ето и играта ще разреша първа да почнеш ти... води ме в рая, бъди страстна и любяща... изгори ме!!! Мога дори и друга/г в леглото да ти поверя (ако играчките ни не са достатъчни...) (това е мое желание) :)))  
О, как дишаш тежко, усещам как сърце забързано тупти и разкрива страстна тайна - "ела ела и ме люби...". 
Не може просто пак и пак да лъжеш - да се оправдаваш всеки ден...отдай се на желанието и край!
От извор влажен се налага жаждата да утолим, и то веднага. 
Не се издържа... не крия искам да го вкарам. 
Тъй влюбено ме съзерцаваш, целуваш страстно моите очи а устните набъбват изгарящи след всеки твой език и смучене.
Не, недей покрива с бялата завивка тялото ухаещо,
защото нежната му кожа пориви на къвожаден вълк облива моя разум и съзнание. 
Прокрадва се набързо мисъл - "да те рисувам ли с четката"? 
С едничък нежен поглед превръщаш моят свят в джунгла а самият мен в звяр. 
Като те видя с рокля езика си изплезвам винаги готов да се отдам безропотно на твоите желания. 
За знак сексуален чакам аз разбира се! Любов, любене и секс за мен е все едно - анален секс или стандартна поза с теб ще ме накара финала да посрещна. 
Винаги с наслада те догонвам, след теб обичам да завършвам и тъй тласъците твои с двойната наслада на мъжкото усещане отново и отново да изригва.
Да аз съм мъж.. пълен идеот и егоист ... искам те за мене само и желая да те любя всеки ден.... и всеки час... Не мисля че е срамно да си искам, да те любя...и не само... 
Ще трябва в тебе да оставя семемето защото с времето си го доказала - твойта почва за мъжа е стълба към небето, люлката в рая... 
Отново и отново ще си искам а не само Събота и не само вечер... ще правя секс с теб - и стига пред копютъра... Това е унизително безлично с ръце да се самозадовляваме когато мога в хотелска стая да приготря розите... 
Отдай ми се ВЕДНАГА!!! И хорото как го водиш покажи ми в леглото. 
Много просто е ... хвани го, пробвай как е той на вкус и ако не ти хареса пак кажи - презерватив с вкус на пъпеш ще си сложа. 
Не ми говори колко си добра... покажи ми го с уста, покажи ми го с ръце! И после... изгони ме да си ходя...! 
Да аз съм мъж и въобще нямам намерение да крия моите фантазии и мръсните желания... защото ТИ си виновната! Твоите ръце, гърдите, очи и походка в гръб... намира едва ли биха ме оставили, за вечер моите фантазиите да се задоволят. 
Гол съм в леглото а мисълта ми те обарва  - прекарвам аз ръце по твоите бедрат и бавно ... и нагоре... събличам те с очи и виждам се на хълма... 
О боже как е тъй възможно да съм поетичен...да си губя времето когато похотливото ти тяло ме кара да съм винаги напред :)))
Стига моля те не ме мъчи...предай се и се отпусни на моите гърди...в лодка на забвението...заспи.

Коментари

Популярни публикации от този блог

На баба Такухи арменските рецепти

На баба арменските рецепти... ги правя общо достояние преди да съм ги затрил... случайно.

Не би следвало моето семейство да съхранява това съкровище повече! ;) олекна ми
и
Моля ако смятате че съм допринесъл за вкусната трапеза у вас да пратите едно "Благодаря! Да си жив и здрав!" на лично! :)))

Ето го PDF документа:
Арменски сладки и рецепти от социалистическото яко детство!

Какво ще откриете тук:
Кексове
Соленски
Реване
Торти
Бели топки (предполагам белите сладки както тя ги е правила)
Рула
Баници
Питки
Меденки
Жълди
Любимата на моята дъщеря Грис халва! Скоро ще я публикувам тук със снимки. :)
Локумки
Дори рецепта от баба Ванга :))) с лекове за запек, разширени вени, болки в гърба, Диабет :)))

Успех!

Тайната рецепта на Белите Арменски Сладки от Антуан Ангелов

Бели сладки по рецепта на Баба Аннушка...
Рецептата не е моя но тези сладки на снимката винаги ги правя с голяма любов а днес ги снимах...за спомен и за да ги споделя с Вас.
Публикувам ги за да може да ги правите и Вие, читателю! 
Така смятам, че мъртвите винаги оживяват и ще са  с нас...


Причини да направите сладките може да бъдат много... Кръщене, Коледа, Нова Година, Сватба...  На моята втора сватба вече ги можех и почерпих с тях всички гости с гордост.

За съжаление когато бях малък те винаги са свързани повече с лоши поводи, като традиция за "Бог да прости" при арменците. Стандарт са си и това е! :)))
Повярвайте ми, преяждал съм с бели сладки и основно като малък за това си ходех на погребения с възрастните. :)))
Смешно... Сега не ми е толкоз смешно... НО А стига с обясненията ...и да преминем към самата рецепта:
_______________________
Продукти
250гр. краве масло (немско!)

2 чаени чаши пудра захар
1 и 1/2 чаена чаша бяло брашно (аз купувам скъпо немско брашно).

Предварителна подгото…

Плуването - начин да отслабнеш или тайна рецепта за медитация, самоконтрол и поддържане на ежедневна активност

Ако Ви тормози факта, че близък познат вече отхръля 89-ия ден от 90 дневната диета или половинката е преполовила цикъла на лунната диета, или приятелката в момента си прокарва път през кълновете на житната диета или зяпате някой случаен минувач да хапва сладко ерогенни кренвиши от протеиновата диета, значи е дошло време да хвърлите едно око в моята статия по долу. Тя разкрива непознати и не така общоизвестни факти до този момент, крити с години. Или ако тази тема не Ви вълнува (а и не би следвало) да захвърлите идеята за отслабването, спорта (не спирта), медитацията и да прочетете до край другите статии в моя блог... касаещи основно воденето на прозаичен и безгрижно-спортен и веселяшки живот. Дойде момента да дам своя малък принос и коментар по темата: Какво всъщност е отслабването? А плуването? Можем ли да отслабнем с плуване? Има ли отношение плуването, колоезденето, тениса, снуборда към процеса на отслабване. Спорта и гмуркането като Медитация, начин да отслабнеш или легален начин …